Wednesday, August 28, 2013

Vooruitgang in Brandalarmen zal helpen levens redden en voorkomen Commercial Verlies

Voorafgaand aan brandmelders, rookmelders waren voornamelijk de belangrijkste indicator voor de waarschuwing van de bewoners van een gebouw naar een brand. Voor die tijd, kan slechts een persoon belt de brandweer hebben geleid tot een minimaal verlies van eigendom en leven. Vandaag brandmeldinstallaties zijn uitgegroeid tot complexe netwerken. Met meer recente ontwikkelingen, hebben brandalarmen diagnostiek die alleen helpen bij de betrouwbaarheid van het alarmsysteem verbeterd.

Hoewel de huidige rookmelders en hoofden zijn gevoeliger voor het detecteren branden en warmte dan systemen uit, zelfs zo recent als 2005, worden verbeteringen voortdurend gemaakt van de ontwikkeling van de adresseerbare hoofden scherm of touchpad panelen raken. Deze voorschotten zijn eigenaars, controle-instanties en brandweer groter vermogen te reageren op echte alarmen in plaats van valse alarmen toegestaan.

Een adresseerbare hoofd is een recente ontwikkeling in branddetectie en lokaliseren. Voordat adresseerbare hoofden, zou brandmeldcentrales slechts de algemene locatie van de brand weer door het identificeren van een generieke zone. Voor eigenaren van kleine bedrijven met slechts een paar duizend meter van de ruimte, kan dit voldoende zijn, echter, voor een grotere ruimte, zoals een opslagruimte, school, begeleid wonen of het ziekenhuis faciliteit, kan dit een life saver letterlijk.

Er zijn verscheidene overige componenten een commerciĆ«le faciliteit. Indicator apparaten, onderdeel van veel brandmeldinstallaties, helpen bepalen of een gebouw is bezet. Vele malen deze bijzondere functie zou nuttig zijn, vooral in een school of een begeleid wonen voorziening. Elektromagnetische deurhouders kan zeer effectief met betrekking tot het vastzetten of isoleren van delen van een gebouw, waarbij het vertragen van de vooruitgang van een brand. De wijze waarop een elektromagnetische deurhouder functies is wanneer een alarm wordt geactiveerd, de elektromagnetische contact houdt de deur geopend is onbekrachtigd, die op zijn beurt zorgt ervoor dat de deur te zwaaien vrij dicht. Veel alarmen panelen zijn leverbaar met touch panels of touchpad-schermen. Door vereenvoudiging van de gebruikersinterface op deze manier, het stelt bedrijven om hun werknemers snel en efficiĆ«nt op te leiden over het gebruik en het begrip van de brandalarm-en beveiligingssystemen.

No comments:

Post a Comment