Wednesday, August 14, 2013

WAAR DE FOTO-ELEKTRISCHE BEWEGINGSSENSOREN GEBRUIK

De meeste foto-elektrische beveiligingssystemen wierp een lichtbundel meer dan honderd meter. Andere mensen gebruiken spiegels aan de lichtstraal die door de sensoren in veel verschillende richtingen reflecteren. Dit komt doordat sommige indringers of criminelen zijn slim genoeg om het systeem te omzeilen door de intensivering over of onder een enkele lichtstraal. Als u wilt maken het vrijwel onmogelijk voor criminelen om over te steken naar een ander deel van uw huis of kantoor, kunt u een aantal balken ingesteld verticaal plaats.

De meeste foto-elektrische Security Systems zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, hoewel het mogelijk is om ze buiten te gebruiken. Echter, als je deze apparaten gebruik buitenshuis moet de mogelijkheid van een vals alarm is vrij hoog omdat de dieren en de wind kan de lichtbundel te breken. U kunt het niveau van tolerantie breuk duur aan te passen, maar je het risico loopt dat de beveiliging van uw huis als gevolg.
Er zijn een aantal redenen waarom het is zeer onpraktisch om fotocellen buiten te gebruiken. Stof dat zich op de lens covers of spiegels kunnen interferentie veroorzaken met bewerkingen van het systeem door het veroorzaken van licht te verstrooien. Andere factoren, zoals mist, nevel en rook kunnen ook interfereren met het apparaat. Zonlicht dat direct schijnt op de zender zal zijn transmissie blokkeren.

Echter, er zijn een paar foto-elektrische beveiliging Systemen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Er zijn beveiligingssysteem bedrijven die zijn begonnen met het produceren outdoor foto-elektrische bewegingssensoren. Check out beveiligingssysteem reviews online om uit te vinden welke bedrijven en merknamen bieden de beste beveiligingssystemen uitgerust met foto-elektrische bewegingssensoren zijn vandaag beschikbaar zijn die er zijn. Als u besluit om online te kopen, kom je kwaliteit maar betaalbare beveiligingssystemen voor uw huis of werkplek.

No comments:

Post a Comment